joi, 3 octombrie 2013

Cabinet de nutritie in Iasi

Aveti o problema cu greutatea si doriti sa scapati de aceasta povara? Doriti sa slabiti si aveti nevoie de indrumarea unui specialist? Trebuie sa urmati un regim pentru o anumita patologie sau, pur si simplu, va intereseaza un stil de viata echilibrat si sanatos? Un cabinet de nutritie unic in Iasi va ofera solutiile la toate aceste probleme.

Incepand din 1 octombrie, in Iasi, si-a deschis portile un cabinet de nutritie adresat atat persoanelor care isi doresc sa slabească, cat si celor care, pur si simplu, doresc sa adopte un stil de viata sanatos si au nevoie de indrumarea unui specialist. De asemenea, persoanele care sufera de anumite patologii care impun anumite modificări ale regimului alimentar, pot primi, in cadrul acestui cabinet de nutritie, toata indrumarea de care au nevoie.
Ca orice meserie, nutritia trebuie practicata cu responsabilitate intrucat alimentatia are un impact decisiv asupra starii de sanatate, iar o dieta incorecta, fara fundament stiintific poate afecta iremediabil functionarea organismului. Din acest motiv, noul cabinet de nutritie din Iasi pune la dispozitia iesenilor servicii de nutritie si dietetica profesionale, la cel mai inalt nivel.
Cabinetul este situat in Canta, strada Luca Arbore nr. 2 (fostul Dedeman).
Telefon: 0756601746
Adina Rusu
Specialist in Nutritie si Dietetica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu